Condicions econòmiques per als cursos del COBDC
Finançament, descomptes, bonificacions

A continuació t'expliquem les diferents ofertes a les que pots optar, no et perdis aquesta oportunitat i estalvia amb la formació continuada.


Finançament  FINANÇAMENT

T'oferim la possibilitat de fer pagaments en fraccions, si et matricules a més d'un curs. Contacta amb nosaltres abans de matricular-te i pactem les quotes, sempre sense interessos.


Descompte  DESCOMPTE

  • Si t'apuntes a tres cursos diferents, t'oferim un 10% de descompte del total a pagar.
  • Si tu i dos amics us apunteu a un mateix curs o a tres cursos diferents, us oferim un 10% de descompte del total a pagar.
  • Els col·legiats en situació d'atur poden beneficiar-se d'una plaça gratuïta als cursos del COBDC. Consulta la normativa per atorgar la beca per a aturats.
Demana al Col·legi el cupó de descompte corresponent, per tal d'aplicar-ho en el moment de la compra, des de La Botiga del COBDC.


Bonificació  BONIFICACIÓ

Totes les empreses privades a Espanya disposen de crèdit per a la formació dels treballadors. Aquest crèdit és la quantitat que l'empresa es pot deduir de la formació, en forma de bonificacions a les cotitzacions a la Seguretat Social.

Des del Col·legi us podem ajudar amb la preparació de la documentació per a la tramitació de les bonificacions de cursos. Contacteu amb el Departament de RRHH de la vostra organització per gestionar la sol·licitud amb bonificació i la matriculació.

Si el vostre Departament de RRHH no disposa de la documentació per gestionar la sol·licitud de bonificacions, ho podeu fer a través d'aquestes consultores amb les quals treballa el Col·legi (però en podeu trobar d'altres):

Angeles Marco Peña
Global Formación Empresarial SL
Comte d´Urgell, 44, entl.-2a
08011 Barcelona
Tel.932289406
amarco@global-fe.com
www.global-fe.com/


Ofertes no acumulables amb altres ofertes de cursos.