Borsa de treball


El Servei de Borsa de Treball del Col·legi té com a objectiu difondre totes les ofertes de treball que arriben al Col·legi, així com intentar obrir nous mercats de treball per a fer-nos més presents en altres professions.

Com ho fem?

  • Cerquem ofertes de feina que poden ser d'interès o rellevants per als professionals. Fem una cerca prou general com per tenir totes aquelles ofertes d'interès per als col·legiats. No descartem ofertes que ofereixin sous baixos o sense titulació perquè creiem que poden haver col·legiats que per la seva situació professional puguin interessar-se. L'objectiu és que la borsa de treball sigui el més extensiva possible i que sigui el col·legiat el que descarti aquelles ofertes que no siguin del seu interès.
  • Recollim les ofertes públiques per trobar les adients per als nostres col·legiats

Com a membre del Col·legi pots accedir a través de la intranet Accés restringit als membres del COBDC a d'altres recursos que posem a la teva disposició per ajudar-te a trobar feina. I recorda que com a col·legiat pots utilitzar de forma gratuïta el Servei d'Orientació Laboral del Col·legi.