Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

13 biblioteques catalanes disposen del distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental

24 octubre 2018

El passat setembre, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va donar a conèixer la concessió del distintiu de garantia de qualitat ambiental a cinc biblioteques públiques gestionades pel Consorci de Biblioteques de Barcelona: Biblioteca Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot, Biblioteca Clarà, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat i Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta.

Aquestes biblioteques se sumen a les altres quatre del Consorci que ja havien obtingut aquesta certificació l’any 2014 i que enguany l’han renovat: Biblioteca Francesc Candel, Biblioteca Collserola-Josep Miracle, Biblioteca Jaume Fuster i Biblioteca Horta-Can Mariner. El fet que les cinc biblioteques que han rebut aquesta distinció enguany participessin en el projecte Spea n’ha facilitat la seva obtenció.

Amb aquestes cinc certificacions, ja són 13 les biblioteques catalanes que disposen del distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental. Aquest distintiu és un sistema per identificar aquells productes i serveis que reuneixen determinades propietats o característiques que els fa més respectuosos amb el medi ambient. Aquesta anàlisi ha de ser voluntària, i per obtenir el certificat l’equipament ha de complir una sèrie de criteris bàsics en estalvi i eficiència energètica (estalvi d’aigua, il·luminació, residus, consums). La certificació té una validesa de quatre anys.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org