Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

6è Premi de Recerca en l'àmbit de la Informació i Documentació

15 febrer 2018

La Facultat de BiD i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya convoquen el 6è Premi de Recerca en l’àmbit de la Informació i la Documentació. El premi al millor treball en aquest àmbit està dotat amb 700 euros i s’adreça als estudiants de segon de batxillerat o de cicle formatiu de grau superior, matriculats el curs 2017-2019 en centres d’ensenyament, públics o privats, de Catalunya.

A tall d’exemple, els treballs poden versar sobre el món del llibre, de les biblioteques i dels arxius, els sistemes d’informació i documentació, els arxius d’imatges i sonors, els hàbits i les pràctiques lectores, els nous formats de la informació, el llibre digital, la cerca i l’ús de la informació a Internet, la informació i els dispositius mòbils, les xarxes socials, les biblioteques i els arxius digitals, les llibreries, la gestió de la documentació a les empreses, l’estructuració dels continguts a les webs, etc.

El termini de presentació dels treballs acaba el 15 de maig de 2018.

Més informació: 6è Premi de Recerca en l’àmbit de la Informació i la Documentació

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org