Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

8a edició dels Indispensables de grupcòmic

2 maig 2018

El Grup de còmic i biblioteques del COBDC presenta per vuitè cop Els indispensables de Grupcòmic, on els membres del grup han escollit els 10 títols que els han semblat més rellevants entre l’editat durant el 2017. Volem significar que l’ordre no te rellevància i els presentem alfabèticament.

Felicitar a totes les editorials que han apostat pel còmic, i en especial per les que ho han fet per títols d’autores, esperant que cada cop aconsegueixin una més que merescuda rellevància.

La selecció te la voluntat de ser un reconeixement testimonial a partir de la perspectiva que dona el nostre col·lectiu professional, el bibliotecari. Estem orgullosos de fer aquesta petita aportació singular i lliure, agraïts a un mitjà que tant plaer ens aporta.

La Balada del Norte. Vol. 2; Alfonso Zapico. Astiberri. Club del divorcio; Kazuo Kamimura. ECC. Corto Maltés: Equatoriana; Díaz Canales/ Rubén Pellejero. Norma. El informe de Brodeck; Manu Larcenet. Norma. Jessica Jones: Desatada; Brian Michael Bendis/ Michael Gaydos. Panini. Kobane callin; Zerocalcare. Reservoir Books. Piruetas; Tillie Walden. La Cúpula. Poncho fué; Sole Otero. La Cúpula. Tatuaje; Manuel Vázquez Montalbán/ Hernán Migoya/ Bartolome Seguí. Norma. Sostiene Pereira; Pierre-Henry Gomont. Astiberri.

 1. La Balada del Norte. Vol. 2; Alfonso Zapico. Astiberri
 2. Club del divorcio; Kazuo Kamimura. ECC
 3. Corto Maltés: Equatoriana; Díaz Canales/ Rubén Pellejero. Norma
 4. El informe de Brodeck; Manu Larcenet. Norma
 5. Jessica Jones: Desatada; Brian Michael Bendis/ Michael Gaydos. Panini
 6. Kobane callin; Zerocalcare. Reservoir Books
 7. Piruetas; Tillie Walden. La Cúpula
 8. Poncho fué; Sole Otero. La Cúpula
 9. Tatuaje; Manuel Vázquez Montalbán/ Hernán Migoya/ Bartolome Seguí. Norma
 10. Sostiene Pereira; Pierre-Henry Gomont. Astiberri

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org