Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Abacus cedeix el seu fons històric a l'Arxiu Nacional de Catalunya

4 febrer 2019

A mitjans de gener, la consellera Borràs i la presidenta d’Abacus van formalitzar la signatura del document de donació de l’arxiu històric de la cooperativa a la Generalitat de Catalunya, que es conservarà a l’Arxiu Nacional de Catalunya.

Abacus Cooperativa, que va celebrar el seu cinquantè aniversari el passat 2018, va rebre aquest mateix any la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i la Medalla d’Or al Mèrit Cívic de l’Ajuntament de Barcelona.

El fons donat, amb un volum de 3,2 m, permetrà conservar la memòria del cooperativisme a Barcelona. El fons conté fonamentalment la documentació generada per l’activitat comercial de l’entitat i inclourà les següents sèries: administració general i organització, legislació i assumptes jurídics, gestió del personal, gestió econòmica, gestió dels béns immobles, recursos d’informació, monografies i publicacions periòdiques, comunicacions i projecció pública, serveis oferts als cooperativistes i activitats pròpies.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org