Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Ajuntament de Barcelona: mesures extraordinàries per fer front a l’impacte del COVID-19 en l’activitat i el teixit cultural

25 març 2020

L’Ajuntament de Barcelona ha proposat deu mesures extraordinàries per fer front a l’impacte del COVID-19 en l’activitat i el teixit cultural. Tres d’aquestes propostes afectarien les biblioteques públiques en dos àmbits:

a) Compres

 • Es destinarà una partida d’1 milió d’euros per facilitar la compra de llibres de les biblioteques de Barcelona a través de les llibreries de la ciutat.

b) Activitats

 • Grec 2020. S’intentarà reprogramar el màxim de les activitats cancel·lades del 15 de març al 30 d’abril i s’allargarà la duració del festival al mes d’agost.
 • Sant Jordi i Món Llibre. L’Ajuntament facilitarà a la Cambra del Llibre tots els permisos necessaris i la pacificació de carrers i avingudes de la ciutat en la data en què finalment se celebri el Sant Jordi d’enguany. El festival literari Món Llibre, que organitza l’Ajuntament i té lloc al CCCB i el MACBA, es reprograma i es farà els pròxims 20 i 21 de juny.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org