Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Aprovat el Servei Municipal de Biblioteques Públiques de Tarragona

29 novembre 2017

El Ple municipal del 27 de novembre de l’Ajuntament de Tarragona ha acordat una de les mesures més esperades per anivellar els diferents sistemes bibliotecaris públics de les quatre províncies catalanes: la creació del Servei Municipal de Biblioteques de Tarragona. En el mateix Ple, també s’ha acordat el canvi d’adscripció de la Biblioteca de Torreforta a la conselleria de Cultura.

La creació del Servei és el primer pas per poder executar el Pla de Biblioteques (2017-2022), aprovat el passat mes de juliol d’enguay amb una dotació de 9,7 milions d’euros, per configurar una xarxa local de cinc biblioteques.

tarragona17

Aquest fet permetrà normalitzar els serveis públics d’accés a la cultura a la ciutat d’acord amb el marc legislatiu vigent. Segos el regidor de Cultura, Josep M. Prats, el Pla de Biblioteques es basa no en la construcció d’obra nova, sinó en la reutilització d’espais.

El Servei Municipal de Biblioteques de l’Ajuntament de Tarragona gestionarà i coordinarà els futurs equipaments; el primer dels treballs que s’iniciaran serà la reforma del Mercat de Torreforta per traslladar-hi l’actual biblioteca, ubicada ara al Centre Cívic.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Estem de vacances. Tornem l'1 de setembre.