Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Avís legal

Els llocs web i els dominis cobdc.org i cobdcvirtual.org corresponen al Col·legi Oficial de Bibliotecaris – Documentalistes de Catalunya (en endavant COBDC), amb CIF Q0878005H, i domicili al carrer Via Augusta  núm. 56, de Barcelona (CP 08006), tel. +34 93 319 76 75 i correu electrònic cobdc@cobdc.org.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquests llocs, incloent-hi els textos, imatges i dissenys pertanyen al COBDC o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. El COBDC presenta aquests continguts amb finalitats d’informació dels seus serveis. N’autoritzen la seva utilització exclusivament amb aquestes finalitats. De forma general, queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials així com la seva transformació o alteració. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença al COBDC, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc emmarcats en una finestra aliena al COBDC (framing).

PROTECCIÓ DE DADES

Excepte indicació en sentit contrari, les dades obtingudes per mitjà dels formularis d’aquests llocs seran incorporades a fitxers de titularitat del COBDC i seran tractades d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 19 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. A cada formulari de recollida de dades s’indica la finalitat d’aquesta recollida i els criteris que se segueixen en el tractament de les dades. En qualsevol cas, per a l’exercici dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació cal adreçar-se a la Secretaria del Col·legi en el domicili indicat a l’encapçalament d’aquesta nota legal.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que el COBDC actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari dels llocs web els consulti. Per això el COBDC manifesta que les referències dels serveis que es presenten en els seus llocs web tenen una funció orientativa i no obliguen al titular dels llocs fins a la seva confirmació expressa. El COBDC no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en els llocs.

UTILITZACIÓ DE COOKIES

El COBDC informa que aquests llocs web no utilitzen galetes (cookies) en els processos interns de funcionament.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquests webs implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquests webs es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol, essent els jutjats de Barcelona els únics competents. Tota persona usuària dels webs, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org