Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Avís legal

El lloc web i els dominis cobdc.org i cobdcvirtual.org corresponen al Col·legi Oficial de Bibliotecaris − Documentalistes de Catalunya (en endavant COBDC), amb CIF Q0878005H i domicili a Via Augusta, 56, de Barcelona (CP 08006), tel. +34 93 319 76 75 i adreça electrònica cobdc@cobdc.org.

 

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen al COBDC o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. El COBDC presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis i activitats. El COBDC autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a https://www.cobdc.org/. El COBDC es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

 

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a https://www.cobdc.org/ (framing).

 

 

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que el COBDC actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això el COBDC manifesta que les referències de les productes i serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen al COBDC fins a la contractació expressa d’una comanda.

 

El COBDC es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

 

El COBDC no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

 

 

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org