Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Base de dades Dramatúrgia Catalana Contemporània (DCC): 1.300 obres i 300 autors

10 febrer 2020

La Base de Dades de Dramatúrgia Catalana Contemporània (DCC) permet la consulta de més de 1.300 obres d’uns 300 autors. Es tracta d’un projecte elaborat per l’Institut del Teatre amb la col·laboració de la Societat General d’Autors i Editors i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

DCC permet cercar les obres per autor, títol, paraula clau o pel nom dels personatges. El seu objectiu és aglutinar informació sobre obres dramàtiques escrites en català, sense tenir en compte el lloc on hagin estat escrites o la nacionalitat dels seus autors.

Per incorporar un autor o una autora al DCC ha d’haver publicat o estrenat una obra dramàtica en llengua catalana com a mínim a partir dels anys 70. Tot i així, a partir d’aquesta primera obra, es poden consultar la resta de la seva producció independentment de la llengua en què hagi estat escrita.

La idea d’aquesta iniciativa és que sigui un projecte de continuïtat que vagi incorporant més registres.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org