Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

La biblioteca de l’Institut Català de les Dones s’ha integrat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC)

1 desembre 2017

Durant aquest passat novembre, la biblioteca de l’Institut Català de les Dones s’ha integrat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca de l’Institut Català de les Dones promou i afavoreix l’estudi i la investigació sobre les dones mitjançant la informació bibliogràfica i documental que recull, organitza i difon.

Està obert a estudiants, investigadors, professionals, entitats, associacions i a qualsevol persona interessada en el tema, a les quals ofereix informació i documentació referent a les dones en diverses àrees temàtiques, com ara ciència, filosofia, sociologia, política, cultura, dret, història, educació, família, teoria feminista, treball, economia, art, antropologia, literatura, legislació, psicologia, salut, etc. És membre de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades de la Generalitat i de la Xarxa de Centres de Documentació i Biblioteques de Dones.

El seu fons està format per 25.000 monografies, biografies, obres de referència i literatura grisa; 2.000 documents audiovisuals; 3.800 fullets i opuscles informatius; 1.500 cartells; 700 recursos i llibres electrònics; i 100 enregistraments sonors. L’hemeroteca inclou més de 300 títols de publicacions periòdiques especialitzades, nacionals i estrangeres, i els butlletins informatius de les activitats de les associacions de dones de Catalunya, i compta amb una col·lecció infantil de més de 200 contes no sexistes, per a infants d’entre 4 i 12 anys.

Dels 23.439 registres bibliogràfics carregats al CCUC, 10.952 han resultat registres nous i 12.487, registres duplicats ja existents al Catàleg. Trobareu aquests registres a través de la cerca avançada, seleccionant «Institut Català de les Dones» al camp de localització.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org