Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú declarada Museu d'Interès Nacional

25 octubre 2019

Aquesta setmana el Govern de la Generalitat de Catalunya ha declarat Museu d’Interès Nacional la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltú.

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer és un equipament cultural clau, que aglutina col·leccions artístiques úniques, com, per exemple, un destacat fons del Museu del Prado de Madrid. El seu fons bibliogràfic és de gran interès i es pot consultar a través del seu catàleg en línia. Una part d’aquest fons es pot consultar a la sala de lectura i una altra, per raons de conservació, només és accessible a partir de microfilms o mitjans digitalitzats.

La declaració d’un museu com d’interès nacional es recull a la Llei 17/1990, de 2 de novembre, de museus, i té com objectiu ressaltar aquells equipaments que per la seva importància i valor tenen una significació especial per al patrimoni cultural de Catalunya.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org