Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Les biblioteques col·laboren amb La Marató de TV3 2019

12 novembre 2019

El proper 15 de desembre es realitzarà la 28a edició de La Marató de TV3, que com cada any compta amb la participació de les biblioteques catalanes. Aquesta edició estarà dedicada a les malalties minoritàries, que són «malalties molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants. Inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants.»

Hi ha nombroses activitats organitzades, i a l’agenda trobareu les biblioteques públiques de tot el territori que hi participen (Mataró, Granollers, Teià, Caldes d’Estrac, etc.), amb activitats en diversos formats (xerrades, venda de llibres, hores del conte, etc.).

Cal mencionar que la Xarxa de Biblioteques Municipals ha creat una prestatgeria virtual sobre les malalties minoritàries amb recursos de tot tipus.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org