Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Les biblioteques col·laboren amb La Marató de TV3 2018

14 novembre 2018

El proper 16 de desembre es realitzarà la 27a edició de La Marató de TV3, que com cada any compta amb la participació de les biblioteques catalanes, com la Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona. Aquesta edició estarà dedicada al càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

Hi ha nombroses activitats organitzades i les biblioteques públiques de la Generalitat de Catlunya participen en les “Conferències divulgatives”. El seu objectiu és donar a conèixer el càncer i despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies. Les conferències són gratuïtes per a les biblioteques i estan adreçades al públic en general. Aquestes conferències són coordinades per la Fundació La Marató de TV3 i compten amb el suport dels equipaments del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Les sessions informatives les impartiran divulgadors de la medicina: metges, infermeres, estudiants de 6è de medicina, biòlegs, psicòlegs, entre d’altres professionals en salut.

Per complentar aquesta participació, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha creat una bibliografia anomenada “Camí de la Marató: relats de vida amb el càncer“.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org