Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Biblioteques a la Setmana de la Ciència

13 novembre 2018

Del 9 al 18 de novembre se celebra a Catalunya la 23a Setmana de la Ciència, iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Els temes centrals de l’edició d’enguany són tres:

El patrimoni cultural, amb motiu de la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, que promou la Unió Europea.
– La figura i l’obra de Pompeu Fabra, amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català.
– La figura del prestigiós físic nord-americà Richard Feynman, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement.

Durant aquesta setmana se celebren moltes activitats de divulgació científica, en les quals les biblioteques públiques i universitàries tenen cabuda. Podeu cercar les activitats vinculades a la Setmana de la Ciència que realitzen les biblioteques públiques (Biblioteca Antoni Comas, de Mataró; Bibliobús El Castellot, etc.), les universitàries (Universitat Politècnica de Catalunya, etc.) i centres d’investigació (CSIC: «La Biblioteca en un centre de recerca») en aquest cercador. Us aconsellem fer servir la paraula clau «Biblioteca» al camp «Text lliure» per veure-les totes juntes.

ciencia20181
Més informació: www.setmanaciencia.cat

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org