Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Condicions econòmiques per als cursos del COBDC

Condicions econòmiques per als cursos del COBDC
A continuació t’expliquem les diferents ofertes a les que pots optar, no et perdis aquesta oportunitat i estalvia amb la formació continuada.
FINANÇAMENT
T’oferim la possibilitat de fer pagaments en fraccions, si et matricules a més d’un curs. Contacta amb nosaltres abans de matricular-te i pactem les quotes, sempre sense interessos.

DESCOMPTE

 • Si t’apuntes a tres cursos diferents, t’oferim un 10% de descompte del total a pagar.
 • Si tu i dos amics us apunteu a un mateix curs o a tres cursos diferents, us oferim un 10% de descompte del total a pagar.
 • Els col·legiats en situació d’atur poden beneficiar-se d’una plaça gratuïta als cursos del COBDC. Consulta la normativa per atorgar la beca per a aturats.

Demana al Col·legi el cupó de descompte corresponent, per tal d’aplicar-ho en el moment de la compra a Formació o a La Botiga.

BONIFICACIÓ

Totes les empreses privades a Espanya disposen de crèdit per a la formació dels treballadors. Aquest crèdit és la quantitat que l’empresa es pot deduir de la formació, en forma de bonificacions a les cotitzacions a la Seguretat Social.

Contacteu amb el Departament de RRHH de la vostra organització per gestionar la sol·licitud amb bonificació i la matriculació.

 

0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org