Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Congrés de les Professions by la Intercol·legial

25 maig 2017

Durant el mes de juny, tindrà lloc el I Congrés de les Professions organitzat per la Intercol·legial, de la qual el COBDC és membre. És un esdeveniment vertebrador de l’entorn dels col·legis, i en un mes agrupa sessions transversals, dinàmiques, networking, actes i jornades sectorials. Durant el congrés, es produiran més de 100 actes per compartir coneixement, visió i oportunitats davant de nous escenaris.

L’accés als diferents actes dependrà del tipus d’esdeveniment, però la Intercol·legial i el COBDC et conviden a l’acte inaugural del congrés, el 31 de maig, en el marc de Biz-Barcelona, amb la conferència magistral impartida per José María Gay de Liébana «Els reptes dels professionals en l’economia del segle XXI».

Els membres del COBDC podran accedir al Biz-Barcelona demanant el codi d’accés a través de la inscripció al Congrés de les Professions by la Intercol·legial.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org