Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Es crea un procés de reflexió estratègica sobre les biblioteques especialitzades de la Generalitat

22 novembre 2018

Les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat de Catalunya (Xarxa BEG) són una xarxa de biblioteques especialitzades la titularitat de les quals pertany a la Generalitat i de biblioteques d’entitats que depenen d’aquesta institució de govern. Actualment, la xarxa està formada per més de 140 biblioteques i centres d’informació i documentació; compta amb més de 300 professionals i disposa d’una col·lecció de més de 850.000 documents.

Per reforçar el seu paper en la gestió de la informació i del coneixement dins de les seves respectives institucions, el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura ha encetat un procés participatiu que conclourà amb l’elaboració d’un pla d’acció que permetrà adaptar els serveis i espais d’aquestes biblioteques a les necessitats actuals dels seus usuaris.

La metodologia per dur a terme aquest procés participatiu és l’organització d’una sèrie de grups de treball que permetran als bibliotecaris-documentalistes d’aquests centres debatre sobre les accions a desenvolupar a partir dels canvis que s’han produït els darrers anys en la gestió de la informació i el coneixement.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org