Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

La cultura en España 2018

1 març 2019

La Fundación Contemporánea acaba de publicar l’informe «La cultura en España 2018», on s’analitza l’opinió d’un grup d’experts sobre diverses àrees de la cultura, entre les quals s’inclou la literatura i la música (popular, contemporània i clàssica), entre d’altres vessants.

El text inclou els següents elements:

 • Una sèrie d’indicadors relatius a les diferents àrees de la cultura en l’activitat cultural de les diferents comunitats autònomes i ciutats, així com en les institucions.
 • Els esdeveniments e institucions culturals més destacats de l’any 2018. Aquí cal indicar que en el rànquing per comunitats autònomes, a la de Madrid la Biblioteca Nacional de España (BNE) és en el 23è lloc.
 • L’evolució anual dels pressupostos de cultura.

Per fer possible l’informe es va enviar un qüestionari a un grup d’experts entre els quals s’inclouen escriptors, artistes, directors, actors, músics, arquitectes, creadors, i responsables d’àrees i institucions culturals de l’administració pública central, autonòmica i municipal. D’aquesta manera, el document recull la participació de 336 experts, que van completar el qüestionari entre els mesos de desembre de 2018 i gener de 2019.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org