Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Desbloqueig de la Biblioteca Provincial de Barcelona

19 octubre 2018

La consellera de Cultura, Laura Borràs, es va reunir aquesta setmana a Madrid amb el ministre de Cultura y Deporte, José Guirao, per parlar sobre diversos temes, alguns dels quals estaven encallats. Entre ells es hi ha la construcció de la Biblioteca Provincial de Barcelona, una gran mancança dins del sistema bibliotecari català, de la qual us hem parlat al Document durant aquests anys d’incerteses i canvis d’ubicació.

Els detalls que han transcendit d’aquesta trobada són escassos. Tot i així, la consellera ha assegurat que s’ha concretat que la inversió a realitzar estarà materialitzada en els pressupostos del 2019. Es troba en el mateix cas que la  Biblioteca Provincial de Barcelona el projecte de l’Arxiu Provincial de Barcelona i els dels arxius històrics provincials de Girona i Tarragona, que ara estaran també dins dels nous pressupostos.

Us anirem informant de les novetats que vagin sorgint al voltant de la Biblioteca Provincial de Barcelona, ja que queda per concretar el calendari d’execució i altres detalls importants.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org