Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Descomptes per a col·legiats: Laboratori de Lletres i Calidoscopi Cultura

7 març 2017

Els membres del COBDC poden gaudir d’un 10% de descompte en dos nous convenis que s’acaben de signar amb les empreses Laboratori de Lletres i Calidoscopi Cultura.

Laboratori de Lletres
Es l’escola d’escriptura de Barcelona que aspira a convertir-se en un centre de creativitat i intel·ligència emocional, nucli de cultura i desenvolupament personal de Barcelona, amb el reconeixement dels propis treballadors, alumnes, simpatitzants i referents nacionals i internacionals.

El conveni amb el COBDC ofereix un 10% de descompte per a col·legiats (excepte en els cursos de 3 hores) en l’oferta de cursos sobre novel·la, conte, escriptura creativa, escriptura de records, redacció i estil, etc.

Més informació a: cobdc@cobdc.org

Calidoscopi Cultura
Empresa d’activitats culturals i literàries, creada conjuntament amb un col·legiat bibliotecari, que realitza activitats i tallers al voltant de la literatura i la cultura. Són propostes per fer en família, treballar les emocions a partir de contes, fer manualitats per als més petits, sense deixar de banda la ciència o el centenari del TBO.

Més informació: info@calidoscopicultura.com

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Estem de vacances. Tornem l'1 de setembre.