Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Dia de la Biblioteca 2020, aquest any més que mai!

22 octubre 2020

Com cada 24 d’octubre, celebrem el Dia de la Biblioteca. L’origen d’aquesta iniciativa de l‘Associació Amics del Llibre Infantil i Juvenil commemora la destrucció el 1992 de la biblioteca de Sarajevo durant el conflicte bèl·lic dels Balcans.

Enguany, aquesta proposta pren un caire més important per donar visibilitat a tot tipus de biblioteques que durant aquests mesos de pandèmia estan patint afectacions en la seva obertura, prestacions de serveis i realització d’activitats. Durant aquest temps, al Document us n’hem parlat de l’evolució (Manifest de les biblioteques universitàries, fases de reobertura, etc.) i de la situació complicada en què es troben un cop més les biblioteques escolars.

Per tot això, aquesta celebració és enguany una efemèride especialment important. Una prova d’aquesta importància la trobareu en la campanya que ha endegat la Generalitat de Catalunya per donar visibilitat a la feina que es realitza a les biblioteques escolars. Es tracta de compartir a les xarxes la vostra feina: una fotografia, un vídeo, un text, etc., on destaqueu el paper que fa la vostra biblioteca i ho etiqueteu amb el hashtag #diabibliopuntedu.

Trobareu altres iniciatives a Twitter amb el hashtag #DíaDeLaBiblioteca.

Fotografia: fragment del cartell del Dia de la Biblioteca 2020

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org