Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Dia Internacional del Llibre Infantil 2018

29 March 2018

Des del 1967, el 2 d’abril, coincidint amb la data del naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen, l’IBBY promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil per tal de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves.

Cada any, una secció nacional té l’oportunitat de ser la patrocinadora internacional del Dia del Llibre Infantil i selecciona dos reconeguts autors del seu país, un escriptor i un il·lustrador, perquè elaborin el missatge adreçat a tots els infants, el cartell que es distribueix per tot el món i se’n promogui la celebració a les biblioteques, centres escolars, llibreries, etc.

Ja podeu descarregar-vos el cartell i el missatge del Dia Internacional del Llibre Infantil, que se celebra a tot el món per commemorar el naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen.

Enguany Letònia ha estat el país membre de l’IBBY que s’ha encarregat de triar els autors que han fet el missatge i el cartell: Inese Zandere i Reinis Patersons
També podeu baixar-vos les bases del concurs “Un conte de H.C. Andersen en còmic” en el que es pot participar a través de les escoles, biblioteques i llibreries.

Més informació: Día Internacional del Llibre Infantil 2018

 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org