Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Donatiu a la Biblioteca del Centre Penitenciari de Mas d’Enric (El Catllar)

25 febrer 2019

L’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre han cedit prop d’un miler de volums de novel·la en català i castellà a la Biblioteca del Centre Penitenciari de Mas d’Enric (El Catllar).

Aquesta cessió s’ha fet arran de la revisió periòdica del fons bibliogràfic de la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre. Com totes les biblioteques, per efectuar aquesta revisió s’han tingut en compte diversos paràmetres tècnics, com són les necessitats d’espai, fons de baix ús, l’actualització del fons, el duplicitat de volums i les necessitats dels usuaris, entre d’altres. En conseqüència, s’han detectat un seguit de documents (prop d’un miler de volums de novel·la en català i castellà) als quals es podia donar un segon ús i que, en aquesta ocasió, s’han lliurat en forma de donatiu a la Biblioteca del Centre Penitenciari de Mas d’Enric.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org