Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

El XVI Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta compta de nou amb el suport del Departament de Cultura

4 febrer 2020

El XVI Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, promogut pel Grup Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Educació de la Generalitat, comptarà enguany amb el suport del Departament de Cultura a través de les biblioteques publiques.

L’objectiu principal del certamen és promoure la lectura, i en especial la lectura en veu alta, a l’alumnat del cicle de Primària i fins a 4t d’ESO sense perdre de vista altres agents que promouen la lectura, com pares, mares, docents, conductors de clubs de lectura o personal de biblioteques.
Amb la participació de les biblioteques públiques incloses en aquest programa es facilita als professors participants un seguit d’eines de suport i al mateix temps la possibilitat de treballar la lectura en veu alta al públic de les biblioteques en general.

Aquesta col·laboració s’ha renovat gràcies a la bona acollida que va tenir l’experiència l’any passat, fet potenciat pel bon nombre de biblioteques que, en aquest 2020, s’han interessat per participar en aquest programa de foment de la lectura.

En aquest sentit, un total de deu biblioteques públiques de tot el territori català han estat seleccionades per tal de ser els centres de referència dels més de 1.000 que s’han inscrit a la 16a edició d’aquest concurs. Durant el mes de febrer i març, cadascuna d’aquestes biblioteques organitzarà tallers de lectura en veu alta dirigits al professorat dels centres inscrits, a les persones que condueixen clubs de lectura, a les bibliotecàries i bibliotecaris i també al públic en general (major de 16 anys).

Biblioteques on es realitzaran els tallers:

Biblioteca Nou Barris (Barcelona), Biblioteca Vilanova del Camí, Biblioteca Municipal Joan Sardà i Lloret (Sant Quintí de Mediona), Biblioteca Municipal de la Llagosta, Biblioteca Antoni Tort de Castellar del Vallès, Biblioteca Pompeu Fabra (Mataró), Biblioteca de l’Arboç, Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer, Biblioteca de Roquetes, Biblioteca Joan Rigau i Sala (Vidreres).

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org