Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Els bibliobusos estan d'enhorabona: premis i aniversaris

12 maig 2013

L’Associació de Professionals de Biblioteques Mòbils (ACLEBIM) ha atorgat un premi a Aleix Gistau del Bibliobús Pere Quart pels seus 30 anys de servei com a tècnic auxiliar i conductor del bibliobús per les carreteres de muntanya del Pirineu de Lleida. Aquest reconeixement se li lliurarà durant la celebració del 6º Congreso Nacional de Bibliotecas Móviles, el dia 19 d’octubre a Burgos.

El Bibliobús Pedraforca, el més antic dels que funcionen actualment a Catalunya, celebra el seu 40 aniversari. Per aquest motiu, la Diputació de Barcelona organitza un concurs de fotografia digital amb el títol «40 anys de lectura a l’ombra del Pedraforca». L’objectiu és animar els ciutadans a fer fotografies sobre llibres i lectura a la comarca del Berguedà. El veredicte del jurat es farà públic el 15 de juny i es repartiran tres premis valorats en 300, 200 i 100 €, respectivament, per comprar llibres i altres publicacions.

Fotografia interior: Bibliobús Pere Quart

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org