Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Estadístiques 2016 de la Biblioteca de Catalunya, biblioteques públiques i especializades de Barcelona ciutat

22 novembre 2017

Aquesta setmana s’ha difós la nova edició de l’Anuari Estadístic de la Ciutat de Barcelona 2017 que recull les dades estadístiques relatives a la ciutat de Barcelona en diverses àrees. Entre elles, destaquem la secció dedicada a la cultura, on es desglossa de forma sumària l’activitat desenvolupada durant el 2016 en diferents unitats d’informació barcelonines:

– Biblioteques públiques
– Biblioteques especialitzades
– Arxius
– Biblioteca de Catalunya

En aquest sentit, es troba a faltar en aquest apartat dades sobre les biblioteques escolars i les biblioteques dels museus per disposar d’una visió més àmplia de les biblioteques.

D’altra banda, sí que hi consta informació sobre la despesa pública en cultura, que inclou dades sobre el pressupost en cultura de les administracions públiques (2014), les aportacions de l’Ajuntament de Barcelona a consorcis i fundacions (2016) i les subvencions de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona (2016).

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org