Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

La fam no fa vacances: el COBDC col·labora amb el Banc dels Aliments

30 abril 2018

El Banc dels Aliments realitza una nova crida a la societat catalana per recollir aliments de primera necessitat, a la qual el COBDC s’adhereix i per això us demanem la vostra col·laboració. Amb més d’un 20% de la població catalana sota el llindar de pobresa i una demanda creixent per part de les entitats benèfiques, s’organitza la campanya «La fam no fa vacances» per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària durant l’estiu.

Durant els mesos de maig i juny, podeu realitzar les vostres donacions per omplir els magatzems de les entitats d’ajuda social d’arreu del país i que aquestes puguin fer arribar els aliments als seus beneficiaris durant l’estiu.

Després de l’èxit de la campanya «El Gran Recapte d’Aliments» durant els mesos d’hivern, quan els vostres donatius van acumular més de 380 kg de productes per al Banc dels Aliments, us animem a tornar a participar-hi per tal d’ajudar a les persones que més ho necessiten.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org