Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Finalistes Premi Biblioteca Pública i Compromís Social 2016

8 febrer 2016

Acaben de fer-se públics els 10 finalistes de la segona edició del Premi Biblioteca pública i compromís social, convocat per la Fundació Biblioteca Social. Entre els projectes presentats n’hi ha dos que han estat elaborats per biblioteques catalanes:

Biblioteca Josep Janés i Olivé de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). «Biblioteca pública per a tothom. Infància i diversitat funcional: el dret a la lectura pública», adreçat a l’àmbit/col·lectiu: discapacitat i infància.
Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa (Tarragona). «Taller d’escriptura creativa: Traços de vida», adreçat a l’àmbit/col·lectiu: adolescència i joventut, salut mental, violència i gènere.

El Jurat, format per professionals de les biblioteques i del Tercer Sector, farà públic el seu veredicte el 3 de març de 2016, i ens en farem ressò al Document.

Més informació a: Fundació Biblioteca Social

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org