Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Fins l'1 de març: 2a Beca Internacional Iber Biblioteca 2020

18 febrer 2020

Amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de les capacitats del personal de biblioteques i assumir els reptes que les biblioteques públiques, comunitàries i populars tenen en la regió iberoamericana, el Programa Iberoamericano de Bibliotecas Públicas, Iberbibliotecas, ha convocat per segon cop el seu programa de Becas de Movilidad Internacionalal qual es poden presentar professionals del nostre territori nacional.

L’objectiu del programa és promoure la participació de bibliotecaris i bibliotecàries de biblioteques populars, comunitàries i públiques dels països i ciutats membres d’Iberbibliotecas en esdeveniments com ara congressos, seminaris, tallers o altres accions programades en els diferents països. D’aquesta manera, els beneficiaris podran millorar les seves competències, la comunicació i la col·laboració.

Data límit: 1 de març

Bases: Iberbibliotecas

 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org