Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Fins el 6 de febrer és oberta la convocatòria de subvencions per a la compra de documents a les biblioteques públiques

30 gener 2019

A partir del 22 de gener i fins el 6 de febrer d’enguany es poden sol·licitar les subvencions a les dues convocatòries que el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya acaba d’obrir per facilitar la compra de llibres i diaris. En total es destinaran quasi 4 milions d’euros perquè els ajuntaments reforcin les col·leccions bibliogràfiques de les seves respectives biblioteques.

De les dues línies de subvencions establertes, la primera permetrà comprar llibres en català i occità a partir de les propostes que les editorials presentin dins del Sistema d’Adquisició Bibliotecària (SAB). La segona, que per al 2019 s’ha ampliat a totes les biblioteques integrants del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, incloses les de poblacions inferiors a 5.000 habitants, facilitarà la compra directa de llibres i subscripcions de diaris.

Així mateix, també s’incrementaran les col·leccions disponibles per a tots els usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya a través d’eBiblioCat. Totes aquestes millores equivalen a un augment del 8% en el pressupost destinat a la compra de documents de les biblioteques públiques catalanes.

Més informació a:

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org