Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Fins al 9 de juliol. Convocatòria oberta d’ajuts per a projectes BiblioLab

22 juny 2020

Fins al 9 de juliol s’obre la convocatòria d’ajuts per a projectes BiblioLab desenvolupats a les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Els tràmits es podran realitzar a través de la seu electrònica de la Diputació de Barcelona.

S’hi podran presentar persones jurídiques, sense ànim de lucre (entitats, associacions, fundacions, cooperatives…), i els seus projectes s’hauran d’executar en una o més biblioteques públiques de la demarcació de Barcelona. Els projectes seleccionats seran subvencionats en un 50% fins a un màxim de 10.000 euros.

La primera edició d’aquests ajuts van permetre dur a terme divuit projectes en trenta-tres biblioteques de vint-i-un municipis de la demarcació.

L’objectiu del programa BiblioLab és desenvolupar i donar suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.

Més informació: Diputació de Barcelona

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org