Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Formació

Formació a mida

El COBDC ofereix formació personalitzada i a mida, adaptada a les necessitats específiques i horaris de la institució que l’encarrega. Us ajudem a planificar la formació del personal del vostre centre, pensant en la vostra situació i els vostres objectius per tal de programar una acció formativa adient a les vostres expectatives.

 

 

El COBDC s’encarrega de la planificació i programació del curs, contactant amb els professionals del sector i experts en diferents temes. Disposem de cursos presencials, semipresencials i virtuals i treballem amb metodologies pràctiques i dinàmiques, adequades al tema i objectius de cada curs.

 

 

Estem oberts a les propostes i necessitats de cada institució per oferir el curs a mida adient per cada sol·licitant. Tots el cursos van orientats a qualsevol de les tasques que realitzen els professionals de la informació i la documentació, des de la gestió i direcció passant per la utilització d’eines per oferir continguts i serveis als usuaris.

 

Per a més informació contacta amb nosaltres a formacio@cobdc.org 

0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org