Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Grup de treball de Publicacions en sèrie

Bibliografia selectiva. Novetats. Publicació bimestral orientada a desenvolupar les col·leccions de les biblioteques públiques on el Grup hi col·labora seleccionant les novetats que van apareixent al mercat.  

Objetius

El Grup es va constituir l'any 2010 i té l'objectiu d'intercanviar experiències i treballar conjuntament en la confecció de productes d'interès per als i les professionals.
A través dels seus canals (Blog i Twitter) difon tot tipus de notícies relacionades amb les publicacions en sèrie, des de la seva gestió a les biblioteques fins a d'altres informacions relacionades com poden ser l'impacte que tenen en la recerca o bé les novetats de revistes que van apareixent al mercat.

Des de l'inici el Grup col·labora amb Treball Bibliogràfic del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya elaborant diversos productes relacionats amb les publicacions en sèrie, així com en la cerca, selecció i ressenya de revistes de diferents àmbits i matèries dirigides a les biblioteques públiques.

Entre d'altres activitats, les visites a diferents hemeroteques formen part dels objectius anuals per tal de compartir i donar a conèixer in situ com es gestionen les publicacions en sèrie.

Altra informació

Com es treballa?

Es col·labora a distància, utilitzant diferents eines 2.0 i també de manera presencial, fent reunions quan s'ha de treballar una tasca en concret i dues vegades l'any com a mínim per marcar i revisar els objectius.

Xarxes socials

Twitter: @GTserie

Coordinador/a

Gemma Nández

Membres

Meritxell Albet
Mònica González
Nuara López
Sònia Monegal
Gemma Nández
Marta Perpiñan
Mònica Pulido Calzado

0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org