Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

El grup de treball d’àrees infantils de les Biblioteques de Barcelona crea guies de recomanacions de cinema infantil, juvenil i familiar per franges d'edat

4 octubre 2016

Una de les demandes més comunes dels usuaris de totes les biblioteques públiques és conèixer quines pel·lícules poden veure els seus fills o poden compartir amb ells segons la seva edat. Per resoldre-la, el primer trimestre del 2015 el grup de treball d’Àrees Infantils de Biblioteques de Barcelona va començar a treballar sobre el cinema infantil i familiar.
El resultat ha estat la creació de diverses guies de lectura amb pel·lícules recomanades per a diferents franges d’edat:
Petits lectors i infants fins a 6 anys
Infants d’entre 7 i 10 anys
Infants d’entre 11 i 13 anys

De la mateix manera, s’han elaborat dues seleccions més de pel·lícules sobre Cinema Familiar i Cinema Juvenil, així com una guia de Literatura Infantil i Juvenil versus Cinema.

Si us interessa saber com s’ha confeccionat aquesta classificació per edats, podeu consultar les pautes consensuades pel grup de treball en aquest document.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org