Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

GT Publicacions en Sèrie col·labora el 25 de setembre al Projecte 10×10: trobades dels editors amb els bibliotecaris

24 setembre 2019

El Grup de Treball del COBDC Publicacions en Sèrie col·labora amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya en una nova edició del Projecte 10×10: trobades dels editors amb els bibliotecaris.

La jornada estarà dedicada a les revistes i tindrà lloc el 25 de setembre, de les 10 a les 13.30 h, a la seu del CEJFE-Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (C. d’Ausiàs Marc, 40, Barcelona).

Al llarg de la trobada, els editors convidats presentaran noves revistes als professionals de biblioteques públiques, es parlarà de la plataforma digital eBiblio i es debatrà la presència de les revistes a les biblioteques i quines accions i bones pràctiques es poden emprendre per millorar la seva gestió i la seva dinamització.

Esperem que l’esdeveniment sigui un èxit! El GT donarà difusió de l’esdeveniment al seu compte de Twitter (@GTSerie) amb l’etiqueta #10x10revistes19. Si teniu previst assistir-hi, us animem a que també el feu servir!

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org