Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Guia d'ús eBiblioCat i llistes de lectura recomanades

29 novembre 2017

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya acaba de publicar la guia d’ús de l’eBiblioCat en la qual trobareu informació diversa: com fer un préstec, modalitats de lectura, dispositius per llegir, l’espai personal, normativa de préstec, etc. Aquesta guia permet assolir dos objectius. Per un costat, informar a l’usuari, de manera ràpida i intuïtiva, en l’ús de l’eBiblioCat. Per l’altre, vol ser una eina útil per al personal de les biblioteques per resoldre incidències d’usuaris o com a material per organitzar cursos o xerrades per reforçar la formació de l’eBibliocat.

A més a més, s’ha creat una nova utilitat per fomentar a l’eBiblioCat que permet confeccionar a les biblioteques llistes de lectures recomanades destinades als seus usuaris. El grup de treball d’eBiblioCat n’ha creat algunes, directament vinculades a bibliografies temàtiques o programes temàtics d’interès (òpera, gats, lectures de batxillerat, etc.). Per consultar les llistes públiques disponibles cal anar a la caixa de cerca de l’eBiblioCat, deixar-la buida i clicar al botó “cercar”. Sota la caixa de cerca apareixen els documents per formats i l’última opció és la que correspon a les llistes públiques, cliqueu a sobre i us apareixeran totes les llistes creades fins ara.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org