Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Infografia: Hàbits de lectura en el món el 2020

21 abril 2021

Fa uns mesos us vam presentar l’estudi «El papel del libro y de la lectura durante el periodo de confinamiento por Covid-19 en España», elaborat per la Federación de Gremios de Editores de España i l’empresa Conecta Research & Consulting, amb el patrocini de CEDRO (Centro Español de Derechos Reprográficos). En aquest informe s’indicava que el confinament havia incrementat el nombre de lectors freqüents, aquells que llegeixen almenys setmanalment, fins al 57%, 7 punts més que abans del confinament.

Ara us presentem una infografia sobre els hàbits de lectura en el món el 2020, elaborada per la Global English Editing. Aquesta infografia està dividida en diversos apartats i tracta sobre múltiples factors: econòmics, de gènere, llibres electrònics i en paper, i beneficis de la lectura, entre d’altres.

Sobre Espanya l’única dada que es mostra és que ocupa el número 19 d’un rànquing de 22 països en hores de lectura a la setmana.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org