Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Informe de la Comissió Europea sobre les fake news

1 febrer 2019

Fa uns dies us vam parlar d’una entrevista a Hervé Falciani referent a les fake news. Avui us recomanem la lectura d’un informe elaborat per la Comissió Europea el març del 2018 sobre aquest mateix tema: «A multi-dimensional approach to disinformation: Report of the independent High level Group on fake news and online disinformation».

Hi trobareu dades generals i també recomanacions relacionades amb el nostre sector, com la necessitat de combatre la desinformació digital a través de la formació al llarg de la vida. Segons aquesta Comissió, les competències informacionals haurien d’estar incloses en els currículums formatius de les escoles de tots els països membres de la Unió Europea. En aquest sentit, també es vol potenciar el paper de les biblioteques per millorar les competències informacionals de la ciutadania (pàgina 27).

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org