Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Informe: Observatori IUNE 2019 sobre I+D+i a les universitats espanyoles

3 juliol 2019

Durant aquests darrers dies s’ha donat a conèixer un nova edició de l’Observatorio IUNE, coordinat pel Laboratorio de Estudios Métricos de la Información (LEMI) de la Universidad Carlos III de Madrid dins del marc de l’Alianza 4 Universidades (A4U), que està formada per les universitats Autónoma de Madrid, Autònoma de Barcelona, Carlos III de Madrid i Pompeu Fabra. L’objectiu d’aquesta aliança és portar a terme un seguiment de la I+D+i a les universitats espanyoles.

En aquesta edició s’han analitzat les dades corresponents al període 2008-2017 i es presenten nombrosos indicadors sobre diverses facetes, com l’activitat científica, la innovació, la competitivitat, el professorat, etc.

Les dades recollides procedeixen de fonts oficials, com el SIIU (Sistema d’Informació Integral Universitària) o la plataforma Web of Science (WoS). A més, també es mostra una comparativa d’aquestes dades amb una mostra dels indicadors més rellevants de la dècada 2003-2012.

L’informe es pot consultar aquí: http://www.informes.iune.es/Informe IUNE 2019.pdf

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org