Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Informe del Taller de la Visió Global de l'IFLA

18 setembre 2018

El passat 13 de juliol es va celebrar a Madrid, a la Biblioteca Pública Municipal Eugenio Trías, el Segon Taller Nacional de l’IFLA Global Vision. La reunió forma part d’una iniciativa implementada per l’IFLA, la veu global dels professionals del sector bibliotecari i de la informació.

L’eix del debat d’IFLA Global Vision és crear un sector bibliotecari sòlid i unit per impulsar el desenvolupament de societats alfabetitzades, informades i participatives. En els seus primers anys, Global Vision va comptar amb la participació de més de 31.000 persones de 190 estats membres de l’ONU dels set continents, que van participar en reunions, tallers i votacions en línia.

El resultat d’aquest esdeveniment es pot llegir al Resum de l’Informe d’IFLA Global Vision. Aquest informe inclou, per primera vegada, una descripció global dels deu aspectes més destacats dels desafiaments i oportunitats als quals s’enfronten els bibliotecaris i els professionals de la informació. Sobre aquesta base, IFLA ha endegat aquest 2018 la segona fase de les discussions de la Vision Global, l’objetiu de la qual és veure com les idees poden convertir-se en accions.

Més informació:   Informe del Taller de la Visió de l’IFLA

 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org