Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

La Institució de les Lletres Catalanes coordinarà el Pla Nacional de Lectura

30 setembre 2019

Mariàngela Vilallonga, consellera de Cultura de la Generalitat, ha presidit aquest mes una reunió al Consell Assessor de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), on s’ha acordat que el Pla Nacional de Lectura (PNL) es coordini des de la ILC. El motiu principal per a aquesta tria és que la composició dels membres que representen les entitats del Consell Assessor ja formen la taula sectorial de les lletres catalanes. A més, s’ha concretat que el director de la ILC, Oriol Ponsatí-Murlà, coordinarà el Pla amb totes les unitats del Departament de Cultura i amb d’altres departaments de la Generalitat.

L’última notícia que teníem del PNL és de finals del 2018, en l’exposició del Pla de Govern de la Generalitat de Catalunya (2018-21), on entre d’altres mesures s’incloïa el desplegament del Pla Nacional de Lectura 2020.

El PNL és un text clau per conèixer quines accions es duran a terme per fomentar l’hàbit de la lectura, del qual les biblioteques són un dels actors principals. Com a mostra podeu consultar la versió del Pla Nacional de Lectura 2020.

Fotografia: Generalitat de Catalunya

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org