Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Ja pots accedir a la nova Intranet del COBDC

6 març 2018

Tenim el plaer d’anunciar que ja es pot accedir a la nova Intranet del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya.

Amb un nou disseny més àgil i atractiu, la Intranet et permetrà un accés més fàcil a la informació i serveis que oferim als col·legiats.

Així, tenen accés al directori de col·legiats i al directori d’empreses del sector. Per a què resulti més senzill trobar proveïdors o clients, el directori d’empreses inclou un motor de cerca tant per localitat com per àrea d’activitat. La llista vol ser exhaustiva, per la qual cosa està en constant procés d’actualització.

Amb la voluntat de ser el màxim de transparents possible, la secció dedicada als òrgans de govern del Col·legi inclou les auditories, actes de juntes i d’assamblees de les dues darreres Juntes del COBDC i hi incorporarem nous documents a mesura que l’activitat del Col·legi els generi.

A la biblioteca digital es troben totes les publicacions del COBDC a les quals tens dret d’accés de forma gratuïta en PDF pel fet d’estar col·legiat: els darrers números de la revista Ítem i la col·lecció Eines i instruments. A més, es troba la darrera versió actualitzada de la Bibliografia per a la preparació d’oposicions, que data de finals de 2017 i estrenem junt amb la Intranet.

A banda d’altres apartats informatius com els avantatges del col·legiat o recursos per a la recerca de feina, es vol destacar la nova interfície de la nostra borsa de treball, més atractiva i fàcil d’emprar per l’usuari, la qual et permet fer cerques segons el tipus de feina en què estiguis interessat.

Esperem que la nova Intranet us agradi tant com ens agrada a nosaltres.

Ara i sempre ser col·legiat té moltes avantatges!

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org