Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Jornada Drets Culturals i biblioteques

12 maig 2023

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i la Sociologia de Catalunya i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya organitzem aquesta jornada en la que debatrem al voltant de la necessitat que hi hagi professionals que facilitin que la cultura arribi a tota la ciutadania.

Programa

10.30h.
Presentació de l’acte: a càrrec del Francesc Xavier González Cuadra, president del COBDC

10.35h-11.30h

Ponència “Drets culturals: quins professionals els han de fer efectius?”: a càrrec de Nicolás Barbieri, llicenciat en Humanitats i doctor en Ciència Política. És professor agregat de la Universitat Oberta de Catalunya i investigador en l’àmbit dels drets culturals.

11.30-12.00h: descans

12h-13.30h

Taula Rodona: La promoció dels drets culturals, tres enfocaments diferents i complementaris, amb:

Laura Fraile, educadora social i periodista. Educadora social en un centre de protecció a la infància de Barcelona. També és investigadora del projecte LEEN. Lecturas en el encierro (@proyectoleen) i forma part de l’equip de coordinació del màster  La biblioteca como agente de transformación socioeducativa, de la Universidad Complutense de Madrid. (CEESC)

Virginia Cierco, diplomada en biblioteconomia i documentació per la Universitat de Barcelona és directora de la Biblioteca Sant Pau – Santa Creu (COBDC). L’any 2019 va ser distingida amb a la Medalla d’Honor de Barcelona que atorga l’Ajuntament de la ciutat

David Martos, sociòleg coordinador de l’Ateneu Coma Cros, a Salt (COLPIS).

Assistència

La sessió es farà en línia però cal fer la inscripció gratuïta obligatòria.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org