Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Jornada “El futur de les biblioteques universitàries”

7 març 2018

Data: 8/Març/2018
Lloc:  Casa de Convalescència de l’Hospital de Sant Pau, seu a Barcelona de la UAB
Descripció: Els reptes que planen sobre les biblioteques universitàries són molts i molt diversos. El més important, estar ben preparades per seguint acompanyant i donant el suport que necessiten els membres de la seva comunitat universitària. La universitat també té per davant molts reptes i, com sempre ha estat, les biblioteques han d’actuar en plena sintonia i sincronia amb les necessitats de la seva institució, fins hi tot avançant-se i donant suport i serveis en temes tot just emergents.
Tres reconeguts professionals guiaran els assistents en una reflexió sobre el futur de les biblioteques universitàries,  amb una visió general de les coses que arriben o arribaran, i de com es podrien anar enfocant des de l’ara i aquí.  Tot plegat, un excel·lent punt de partida per tal que els assistents puguin, posteriorment,  treballar i desenvolupar aquestes idees  en àmbits de grups de treball com ara:

 • L’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació del CSUC, que preveu una sessió de treball sobre projectes estratègics pocs dies després de la realització de la jornada.
 • El Servei de Biblioteques de la UAB, que ha de començar a preparar el seu nou Pla estratègic.
 • Qualsevol biblioteca universitària que estigui pensant en revisar estratègies o desenvolupar-ne de noves.

Aquesta jornada està organitzada per la UAB i el CSUC, dins del marc del 50è aniversari d’aquesta universitat.
Més informació:  Jornada El Futur de les biblioteques universitàries 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org