Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Jornada «Els doctorats industrials a la UOC en Ciències Socials i Humanitats»

23 octubre 2018

El pla de Doctorats Industrials (DI) promou l’establiment de ponts de col·laboració entre el món acadèmic i el socioeconòmic amb la finalitat de resoldre reptes a les empreses i les organitzacions. Aquest pla és una estratègia liderada per la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb les universitats, amb els objectius d’augmentar la competitivitat i la internacionalització empresarial, retenir el talent i l’alta qualificació, i promoure la incorporació dels doctorands en les iniciatives d’R+D+I de les empreses i institucions.

Els agents implicats en els doctorats industrials són l’empresa o institució, la universitat, el doctorand i la Generalitat de Catalunya.

La jornada està pensada per impulsar el pla de DI a la UOC en els àmbits de les Ciències socials, Arts i Humanitats. Durant aquesta jornada es vol intentar acostar el programa de DI, casos d’èxit de la UOC durant els darrers anys (des de la perspectiva dels estudiants, investigadors/professors i les empreses), donar a conèixer propostes de possibles DI que es puguin presentar en les properes convocatòries i, finalment, conèixer els reptes de les empreses i les organitzacions participants.

Al finalitzar la jornada s’oferirà l’oportunitat de fer networking, on podran posar-se en contacte els participants -estudiants, investigadors i empreses-, amb la finalitat d’impulsar noves propostes conjuntes de DI.

Data: 7/novembre/2018
Hora: 18h
Lloc: Avinguda del Tibidabo, 39
Inscripcions: UOC

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org