Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

La Professió

Catàleg de perfils professionals

Les persones que ens dediquem professionalment a la informació i la documentació som expertes en gestionar la informació interna i externa d’una organització de manera que sigui un dels seus actius més valuosos.

 

L’evolució de les tecnologies i les necessitats canviants de les empreses han portat a la creació de nous perfils professionals lligats a la Gestió de la Informació.

 

El Col·legi té la clara voluntat de donar visibilitats a les persones que són professionals  per dotar-les de protagonisme dins del mercat laboral i reivindicar les pròpies capacitats i competències dins i fora de les biblioteques. Amb aquest motiu hem elaborat el Catàleg de perfils professionals en el que trobareu la realitat d’unes persones que, treballant dins de la nostra professió, van més enllà del que habitualment imaginem quan es parla de l’àmbit de la biblioteca i la documentació.

Podeu descarregar-vos la infografia en PDF si cliqueu damunt la imatge

0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org