Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

L’Administració Digital i noves formes de treball: propòsits del Govern per al 2020

11 febrer 2020

Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, va anunciar la voluntat del Govern per donar un impuls a l’Administració Digital durant el 2020. Per fer-ho possible, ha avançat que properament s’aprovarà un decret d’Administració Digital, que compta amb una despesa prevista de 7,5 milions d’euros.

Amb aquesta iniciativa es pretén que els serveis públics, per defecte, siguin digitals, proactius i personalitzats. Per assolir aquest objectiu es crearan quatre eines:

 • El Registre de Consentiments, que potenciarà la prestació dels serveis proactius i que, al mateix temps, apoderarà la ciutadania en l’ús i el coneixement de les seves dades.
 • L’Oficina Tècnica de Govern de la Dada.
 • El Comitè d’Ètica de la Dada.
 • L’Oficina de suport al desplegament de noves formes de treball a l’Administració, que facilitarà la implantació del treball col·laboratiu, el teletreball i el cotreball a la Generalitat. Aquesta eina naixerà per revertir en sostenibilitat i conciliació laboral i familiar.

Us anirem informant a mida que evolucionin aquestes iniciatives.

Fotografia: Generalitat de Catalunya

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org