Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Les biblioteques a la Setmana del Llibre en Català 2015

2 setembre 2015

Enguany se celebra la 33a edició de la Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc a l’avinguda de la Catedral de Barcelona, del 4 al 13 de setembre. Aquesta festa del llibre està organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana amb l’objectiu de promoure la divulgació de l’edició i la lectura en català.

El programa d’activitats previst inclou més de 200 propostes, així com la presència de més de 100 expositors (llibreries, editorials i entitats).

En la proposta també hi tenen cabuda les biblioteques en diversos escenaris:

– S’han editat punts de llibre, que s’han distribuït a les biblioteques durant tot l’estiu.

– S’ha fet un concurs anomenat «Joc dels llibres recomanats».

– Les biblioteques públiques són «Ambaixadores de la Setmana».

– El 8 de setembre més de 50 biblioteques públiques hi seran presents durant la celebració del Dia de les Biblioteques a la Setmana. L’esdeveniment facilitarà a les biblioteques la compra de llibres directament a les casetes d’editorials i llibreries.

També permetrà comptar amb la presència d’autors, recordar la construcció de la primera biblioteca pública o conèixer de la mà de Màrius Serra quins llibres tracten sobre biblioteques. I per finalitzar, se celebrarà l’Any de les Biblioteques i el seu centenari.

Més informació a la web de la Setmana i al compte de Twitter @LaSetmana

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org