Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Llibre blanc de l'evolució i tendències de futur dels repositoris institucionals

1 març 2018

Escrit per Judy Luther, presidenta d’Informed Strategies, el llibre blanc proporciona una visió general dels repositoris institucionals (RI). Per a la seva realització Luther va dur a terme entrevistes en profunditat amb bibliotecaris universitaris i líders de la indústria, que han estat complementades amb una enquesta oberta que va recollir dades de 150 universitats nord-americanes. El treball explora patrons i pràctiques d’ús actual, on els RI encaixen en un ecosistema acadèmic en evolució, i presenta tendències realistes per al desenvolupament futur.

La investigació de Judy Luther proporciona una gran quantitat d’informació sobre les pràctiques actuals i un material molt ric que permet una major reflexió sobre el paper de la biblioteca universitària en la xarxa de comunicació acadèmica.

The Evolving Institutional Repository Landscape  ha estat publicat sota llicència CC BY-NC 2.0 i està disponible en el lloc web de Choice 360.

Més informació:  Llibre blanc de l’evolució i tendències de futur dels repositoris institucionals

 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org